The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet halt valfi de almanız gerekir.

This Web page is using a protection assistance to guard alone from on line attacks. The action you simply carried out induced the safety Option. There are plenty of steps that may set off this block which includes submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed info.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan gömme rezervuar servisi arızalanmalarda iç takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun gömme rezervuar servisi olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla gömme rezervuar monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve gömme rezervuar altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran gömme rezervuar kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine propertyımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page